Reklamo ketu!

10 sëmundjet që shërohen nga seksi

Shumë prej nesh kemi dëgjuar për dobitë që merr trupi nga marrëdhëniet intime. Duket se marrëdhënia seksuale mund të ndikojë edhe në shërimin e disa sëmundjeve, për të cilën nuk ua ka prirë mendja më parë. Përveç kësaj, praktika e intimitetit sjell edhe përfitime në shëndetin mendor, inkontinencë dhe qarkullim të gjakut. Pra, kushtojini vëmendje listës së mëposhtme dhe për herën tjetër do ta keni ilaçin:

Mposht dhimbjen e kokës
Funksionon si anti-depresant
Mposht insomninë
Mposht inkotencën urinare
Lufton influenza-n
Lehtëson tendosjen e muskujve
Bën lëkurën më shkëlqyese
Mposht prostatën
Lufton kancerin e gjirit
Lufton sëmundjet e zemrës