4469 persona në 24 orë kanë udhëtuar nëpërmjet Qafë Thanës drejt bre gdetit shqiptar

Në pikat kufitare në qarkun e Korçës ka patur një fluks të shtuar lëvizjesh në 24 orët e fundit. Gazetarja e “BalkanWeb”, Lorena Kodra raporton se në Kapshticë kanë hyrë 3841 dhe kanë dalë 4506 shtetas të huaj dhe shqiptarë.

Ndërkohë në pikën kufitare të Qafë-Thanës kanë hyrë 4469  persona në territorin shqiptar, ndërsa në dalje janë regjistruar 3330 shtetas të huaj dhe shqiptarë.

Loading...
loading...Loading…


loading…