7 vende në botë ku shkrepja e fotografive është në kundërshtim me ligjin

A e doni fotografinë? Dini për këto vende me disa rregulla të veçanta

Dashuria për udhëtime i shtyn njerëzit të jenë gjithmonë në karrocë. Pushimet sjellin gëzim dhe udhëtim i cili përfundimisht ngjyron kujtimet e gjalla. Sidoqoftë, ka disa vende që besojnë në “rrugën time ose rrugën e lartë” duke ndaluar fotot. Ky ligj i çuditshëm provon të jetë problematik për shumë turistë.

Këtu janë vendet ku mund të dëshironi të shmangni marrjen e fotografive për të mos pasur problem me ligj.

Rrethi i Kuq në Amsterdam

Foto e grave në Korenë e Jugut

Prona private në SHBA

Pallati i Emirateve të Bashkuara Arabe

Koreja e Veriut – toka e ndaluar

Anglia jokomerciale

Algjeri.

Loading...
loading...Loading…


loading…