Aeroporti i Shkupit nga sonte i mbyllur(FOTO)

Në aeroportin e Shkupit arriti fluturimi i fundit. Këta ishin shtetasit e fundit të Maqedonisë, të cilët fluturuan nga Bazeli i Zvicrës, dhe dolën nga ndërtesa e aeroportit. Në pajtim me vendimin e Qeverisë, si masë mbrojtje nga përhapja e koronavirusit, aeroporti mbyllet.

Më herët ishte mbyllë edhe aeroporti i Ohrit “Shën Apostull Pali”.

Loading...
loading...Loading…


loading…