Aksident i rëndë me vdekje në Botun!

Një aksident tragjik ka ndodhur sot në Botun në rrugën Ohër-Kërçovë ku janë përplasur dy makina .Nga policia raportojnë se një person ka humbur jetën.Përplasja ka ndodhur ndërmjet një makine dhe një furgoni.Rasti po hetohet nga policia dhe prokuroria.