Aksident trafiku në rrugën Gostivar-Kërçovë, vetura përfundon në humnerë

Në magjistralen Gostivar-Kërçovë një veturë e tipit “Golf” me targa të Tetovës, ka devijuar nga rruga duke përfunduar në humnerë.
Në vendin e ngjarjes kanë arritur përfaqësues të policisë për të hetuar shkaqet e kësaj fatkeqësia.
Infotmatat nga terreni flasin se nuk ka viktima në njerëz dhe se dëmet janë vetëm të natyrës materiale.
Detajet tjera rreth këtij rasti pritet t’i sigurojnë organet kompetente.

Loading...
loading...Loading…


loading…