Reklamo ketu!

Aksion gjeneral pastrimi në”Tregun e Strugës”

“Komunalja” ka informuar se për katër ditë në periudhën nga data 20-24 Janar të vitit 2018,ekipet e NP Komunale Strugë, zbatuan aksionin për rregullimin e Tregut të Qytetit të Strugës.
Në kuadër të aksionit është kryer risistemimi i tezgave,larja ,dezinfektimi dhe deratizimi,vendosja e ndriçimit të ri me poça që shpenzojnë më pak en.elektrike,rregullimin e ulluqeve për shkarkimin e rreshjeve të shiut nga kati i dytë dhe shënimin sipërfaqësor të vendeve për shitje njofton Komunalja.(Strugalajm.com)