Aksioni i Komunës së Strugës për të ndihmuar nevojtarët drejtohet nga Jeton Shaqiri

Ndihmo dhe ti nëse ke mundësi. Të tregohemi human dhe të ndihmojmë njëri tjetrin në këto momente të vështira për të gjithë.

1)Për momentin kemi nevojë për më shumë pako ushqimore por jo vetëm.

2)Kemi nevojë që çdo kush nga ne të respekton masat për parandalimim e COVID 19.

3) Kemi nevojë të ndërgjegjësohemi dhe të mbajmë distancë nga të tjerët.

4) Kemi nevojë që të mos dalim jashtë pa nevojë dhe asesi në grupe.

5) Kemi nevojë që të kujdesemi për njëri tjetrin, për familjet tona dhe fqinjët tanë, sepse vetëm bashkë mund t’ia dalim mbanë.

Për të gjithë ju që keni mundësi të na ndihmoni sado pak me pakot ushqimore kontaktoni drejtorin e NP Ujësjellësi dhe Kanalizime Strugë, Jeton Shaqirin, në numrin 078 500 151.

rrinështëpi #shpëtonjëjetë


Помогни и ти колку што можеш. Да бидеме хумани и да си се помогнеме еден на друг во овие тешки времиња.

1) Моментално имаме потреба од пакети со храна но не само тоа.

2) Потребно ни е секој од нас да ги почитува препораките за спречување на КОВИД 19.

3)Потребно ни е да се освестиме и да држиме растојание.

4) Потребно ни е да не излеземе надвор без потреба и никако во групи.

5) Потребно ни е да се грижиме еден за друг, за нашите семејствата и соседи, затоа што само заедно може да успееме.

Сите граѓани кои се во можност да ни помогнат со пакетите со храна да се јават на бројот на директорот на ЈП Водовод и Канализација Струга Јетон Шаќири, 078 500 151.

седидома #спасиживот

Loading...
loading...Loading…


loading…