Aleanca e Strugës:Sjellja prej gangsteri e Kryetarit të Strugës nuk do diplomaci

Kur një Ambasador i një shteti të fuqishëm thotë kaq hapur shqetësimet e tij, do të thotë se diçka nuk është në rregull.
Katandisja e një komune të tërë dhe sjellja prej gangsteri e Kryetarit dhe bashkëpunëtorëve të tij, nuk do shumë diplomaci.
Shpresojmë se shqetësimet e Shkëlqesisë së Tij, nuk do të kalojnë pa u marrë parasysh nga institucionet kompetente. Krimit dhe keqpërdorimit të pronës publike duhet ti vijë fundi!

Aleanca për Shqiptarët Strugë