Arsim Sinani:Si kanë fytyrë të fotografohen te Muzeu i Alfabetit?

Arsim Sinani


Paskan ardhë si zakonisht për marketing politik në Muzeun e Kongresit të Manastirit komesarët politik dhe elita e korruptuar me në krye Ali Ahmetin. Nuk e kuptoj se si kanë fytyrë të shkojnë dhe të fotografohen kur 17 vjet në pushtet një gozhdë se vendosën te Muzeu i alfabetit. Do më vinte turp 111 vjet pas të shkoj diku ku lere që nuk kanë bë ndonjë veprim, posacërisht kur projektin e ka fituar tjetërkush këtë e dini mirë. Përrallat politike tuajat janë aq bajate sa nuk i kapërdin populli shqiptar. Por do vijë dita e ndëshkimit, mos abuzoni me vendet e shenjta shqiptare, mos luani me ndjenjat tona skeni të drejtë, rrini larg Manastirit, ikni mos na i politizoni festat. Dhe për ironi kanë dal në foto në 111 vjetor kinse po bëjnë diçka kaq, një foto çasti dhe rasti, mjerim i madh.

Loading...
loading...Loading…


loading…