Reklamo ketu!

ASH-Strugë:Ja kush është “profesori” që po mbron Gjuhën Shqipe (Foto)

Që të qartësohemi se kush është “profesori” që po mbron Gjuhën Shqipe, po j’ua rikujtojmë këto fotografi.
Këto fletushka janë krijuar nga mendja dhe dora e atij personi dhe të njëjtat i shpërndanin në vendbanimet maqedonase për të bërë fushatë kundër politikave kombëtare të Aleancës dhe Ziadin Selës si dhe kundër mërgimtarëve shqiptarë, që u organizuan fuqishëm për të shpëtuar Strugën.
A mund të besojë dikush se personi që ka krijuar dhe ka udhëhequr një fushatë të tillë, tani të del se qenka heroi i Gjuhës Shqipe dhe shqiptarëve?!
E dimë se iu shkojnë për dore falsifikimet, por “hero” fallco, struganët nuk pranojnë!

Patriotizmi shqiptar nuk mund të jetë strehë e hajdutërisë!

Aleanca për Shqiptarët-Strugë