Autostrada drejt Ohrit akoma do edhe shumë punë


Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Goran Sugareski, pret rritje të fuqishme të investimeve kapitale në tremujorin e dytë dhe të tretë t këtij viti dhe siguron se do të kemi vit ekonomik kushtuar infrastrukturës, shkruan gazeta KOHA.

Ministri Sugarevski, njëjtë sikurse herëve tjera, të mërkurën vetëm kalimthi e ka përmendur autostradën Shkup-Bllacë, edhe pse tashmë kaluan dy muaj që kur ishte paraparë të kishin nisur punimet për dy kilometrat e parë – nga Bllaca deri në pikën kufitare. “Për një kohë shumë të shkurtër presim inaugurimin e autostradës Shkup-Shtip, të intensifikohet puna në autostradën Kërçovë-Ohër dhe do të fillojë ndërtimi i autostradës Shkup-Bllacë”, tha Sugarevski

Loading...
loading...











Loading…


loading…