Av.Ardian Demiri nga Struga ,bashkon fëmijën më nënën në Durrës

Sot bëra një vizitë mikut tim të ri e të vockël – Jasmin dhe familjes të tij në fshatin Bago komuna e Durresit R.e Shqipërisë.
Ky djalosh 8 vjeçar dhe historia e tij e dhimbshme e cila në fund përfundoi shkëlqyeshëm për të, është arsyeja shtesë që më bën ta dashuroj edhe më shumë profesionin e avokatit dhe të besoj vërtet që profesioni i avokatit mbi të gjitha është profesion fisnik.
Pas 8 viteve jetë në fshatin Llazhan Komuna e Dollnenit Maqedoni, Jasmini u këthye tek mamaja e tij biologjike në fshtin Bago Komuna e Durrësit,ku më tej do e vazhdojë jetën me njerëzit e tij të afërt që e duan shumë.
Puna jonë mbaroi.
Unë vetëm mund ti uroj mikut tim të vockël Jasmin shumë shëndet dhe fat më tej në jetë.

……………………………………………………………………

Av.Ardian Demiri