Reklamo ketu!

BASHKIMI KOMBËTAR , NUK ËSHTË UTOPI !

Bashkimi ynë kombëtar është obligim kushtetues patriotik dhe i natyrshëm dhe për këtë duhet të angazhohemi i madh dhe i vogël kudo ku gjindemi në trojet e liruara , dhe ato nën okupimin serbosllavë e grekë.

Utopi ishte për shumëkend dhe liria e Kosoves çlirimi i saj nga UÇK ja me aleatë por ne e mundëm Serbinë fashiste sepse e drejta ishte me ne , sepse ne luftonim për mbijetesë nga Holokausti serbomadh .

Duhet lem mënjanë budalliqet traplliqet lokalizmat fërkimet e kota dhe të punojmë për integrimet shqiptare dhe bashkimin kombëtar me çdo kusht me çdo çmim sepse na takon .

Kush thotë nuk do kete nderrim kufijsh gabon sepse keshtu është folur dhe me parë por gjendja në teren ka ndryshuar .

Duhet forcohemi në çdo aspekt për të mirën e kombit tonë të shumëvuajtur syrgjynosur plagosur nga padrejtesitë historike okupimet mizore .

Amaneti i deshmorëve patriotëve i yni është Shqipëria e bashkuar dhe superfuqi rajoni e me gjerë .

Erald Selca