BDI kërkon dislokimin e kazinove 500 metra larg shkollave,xhamive … (VIDEO)

Kërkesa e deputetëve të BDI-së për dislokimin e kazinove dhe bastoreve, 500 metra larg institucioneve arsimore, kulturore dhe fetare, do të lërë pa punë 7,700 dhe rreth 118 milionë euro më pak buxhet, thotë Vasko Ilievski nga Shoqata e Bastoreve në vend, përcjell TetovaSot.

Propozuesi i ndryshimeve ligjore, deputeti Rexhail Ismaili nga BDI, në emisionin “Potkast” të ResPublica, thotë se aksesi i lehtë i objekteve për lojëra të fatit rrit rrezikun që të rinjtë të bëhen të varur nga bastet./TS

Loading...
loading...Loading…


loading…