Reklamo ketu!

Bekim Qoku:Kryesia e re e ASH-së, një frymë e politike të vjetër e të lodhur

Shpreh keqardhjet e mia të sinqerta për kryesinë e re të ASH-së, me një frymë dhe politke të vjetër e të lodhur. Ngushëllimet e mia për të gjithë ata shqiptarë që kishin një copëz shprese se po vjen një ndryshim dhe një përmbysje e kastës së vjetër të politikbërjes si dhe po ndodh një fillim i ri. Në qoftë se do kishte një piramidë përvojash, shqiptarët padyshim që në krye të saj do vendosnin zhgënjimin. Por kohës së fundit, ky zhgënjim po kulmon në dëshpërim apo de’shpresëzim dhe rrjedhimisht në de-popullim të trojeve. Sidoqoftë, e nesërmja është disi tabula rasa, ajo është me plot të papritura, ku i dihet.

Bekim Qoku-ish deputet