Reklamo ketu!

Bilall Kasami i kundërpërgjigjet Ali Ahmetit


Kreu i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami i është kundërpërgjigjur Ali Ahmetit në lidhje me deklaratën e tij se skenës politike nuk i duhen më shumë se dy parti shqiptare. Kreu i Besës iu përgjigjë duke i thënë se “Ahmeti ka të drejtë të shqetsohet me numrin e partive politike sepse ai dhe BDI janë të tepërt në kampin politik shqiptarë.

Ndryshe, Kasami mbrëm deklaroj se Zaevi duhet të ulet të bisedoj për kërkesat e shqiptarëve ose të gjej vota tjera për të votuar ndryshimet kushtetuese.