Reklamo ketu!

Bilall Kasami: Nuk do lejojmë të llogaritemi përqindje (VIDEO)

Kreu i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami theksoi se partia e tyre do të vazhdojë të jetë zëri i shqiptarëve. “Ne nuk mund të pajtohemi që në këtë përvjetor të alfabetit, në këtë nëntor të festave, shqiptarët në maqedoni të nënçmohen dhe të llogariten si përqindje dhe jo si shqiptarë. Edhe përkundër goditjeve që morri Lëvizja Besa, si nga jashtë por edhe nga mbrenda, ne nuk heshtëm por vazhduam që ti artikulojmë fuqishëm çështjet e shqiptarëve në Maqedoni”, tha në mes tjerash Kasami.