Reklamo ketu!

BIZNISPOLITIKA!

Zija Jonuzi
Eshte shum e rende kur ,,Patriotet me bateria,, i thurin lavde Vetvetes.
-Ju qe aq u ulet e u perulet sa qe ne preh te Gezim Ostrenit u ulet
-Ju shkuat hu me hu por Vesel Memedi ju nguli nje dru
-Ju qe Ali Ahmetin nuk e linjt rehat as ne fshat ju hodhi ne rruge si te ngrat
-Ju qe Zaevit i zgerdhindeshit neper takime e ndeja ju hodhi ne rruge kur pa orjantimin tuaj nga VMRO DPMNE-ja
-Mos u beni bukshkelur dhe shani PDSh-ne se nga ajo parti buk keni ngren.
-Per fund ju sygjeroj te merreni me Billin se edhe nga ky do merrni vetem Bilbilin.