“Çika e nanës”, shumë shpejt nga 8 motrat Mustafa


Motrat Mustafa padyshim që listohen në mesin e këngëtarëve më të dashura shqiptare që gjithmonë kanë arritur që të sigurojnë miliona klikime dhe audiencë të jashtëzakonshme.

Projekte muzikore që për kohë rekord kthehen në hite të padiskutueshme dhe listohen në mesin e këngëve që kthehen në perla muzikore.

Tematika të shumta të cilat gjithmonë janë aktuale dhe prekin zemrat e të gjithë shqiptarëve.

Kësaj radhe ato kanë vendosur që të ju surprizojnë me një projekt që gjithmonë do të mbahet mend nga audienca shqiptare.

Kënga titullohet “Çika e nanës” ku 8 Motrat Mustafa kanë vendosur që të ja dedikojnë nënës së tyre.

Madje ajo që është shumë e veçantë është fakti që në klip do të keni mundësinë edhe të shikoni nënën e Motrave Mustafa.

Mos harroni, shumë shpejt diskografisë shqiptare i bashkohet një këngë me dedikim prekës./ONAIR

Loading...
loading...Loading…


loading…