Reklamo ketu!

Deputeti i Vevçanit : Protestuesit i pres në shtëpi për kafe

Deputeti Kërsto Mukoski është befasuar pozitivisht nga paralajmërimet e mbështetësve të Lëvizjes “Maqedonia bllokon”, që ta vizitojnë në shtëpinë e tij në Vevçani pas 11 muajve, transmeton Zhurnal.

“I falemnderoj shumë dhe pozitivisht jam befasuar që iu kujtuan pas 11 muajve të më shohin. Kuptohet, në shtëpinë time do të pimë kafe, do të shërbehen me ëmbëlsira. Nuk ka asnjë problem”, ka deklaruar për MKD.mk, deputeti Mukoski.