Reklamo ketu!

Deputetit priten t’i publikohen video-mesazhe erotike

CNA (City News Albania) ka siguruar një video rreth tre minuta, ku shihet një deputet, i cili komunikon me Black Berry messenger, me një tjetër kolege apo personazh politik.
Video është siguruar në një nga seancat e fundit parlamentare kur një nga deputetët e parlamentit është kapur duke komunikuar me fjalë fyese.

CNA po monton videon dhe në orën 18 do të publikojë pjesën e parë të videos.

Ndërkohë po sjellim disa nga mesazhet e shkëmbyera nga protagonistët.

A…. Si nuk u gëzove një herë

S’të kam kërkuar asgjë, vetëm kam dhënë.

Dhe arrite deri në atë ndyrësi

B. …. Këto gjeji tek më të bukurit që q…

A … Ti s’ke nevojë për gjë se je e madhe..duhet të japësh

B… Paskam ndarë dhe divorcuar