Reklamo ketu!

Derbin e Strugës e fiton F.C Struga shënon Flamur Tairi

Derbi strugan i Ligës së dytë futbollistike të Maqedonisë, ndërmjet F.C Struga dhe F.K Llabunishta ka përfunduar me fitoren e ekipit të Strugës me rezultat 1:0.Deri në minutën e 85 ndëshja ishte me rezultat të barabartë dhe vetëm në fund të ndeshjes erdhi goli për ekipin e Strugës.Goli u shënua nga Flamur Tairi nëpërmjet penalltisë.Me këtë fitore ekipi i F.C Strugës vazhdon të jetë pretendent për kreun e tabelës së kësaj lige dhe shumë afër kalimit në ligën e parë futbollistike.(Strugalajm.com)