Dimoski:Tre strugan janë arrestuar për sulm ndaj policit

Stefan Dimoski zëdhënës i policisë për rajonin e Strugës dhe Ohrit informon se

tre persona nga Struga janë arrestuar dje për shkak të sulmit ndaj një personi zyrtar.

SPB Ohër sot kumtoi se rreth orës 17:00 në rrugën “Risto Kërle” në Strugë është prishur rendi dhe qetësia publike me sulm ndaj një personi zyrtar gjatë kryerjes së aktivitete zyrtare.

Loading...
loading...Loading…


loading…