Reklamo ketu!

Do të ikin ministra, Zoran Zaev paralajmëron

Nga kabineti qeveritar do të largohen disa nga ministrat, por që ende nuk bëhen të ditur emrat e tyre. Se do të ndodhë largimi i tyre këtë e bëri të ditur mbrëmë edhe kryeministri Zoran Zaev për TV24, duke theksuar se tek një pjesë e vogël e ministrave nuk është i kënaqur me punën e tyre dhe se ata do të ndërrohen, transmeton INA.

“Nuk jam i kënaqur edhe nga një pjesë e drejtorëve dhe udhëheqësve.Nëse dikujt nuk i shkon në një funksion apo pozicion, ndoshta në tjetrin do të jetë i dobishëm”, theksoi Zaev duke mos dashur të përmend emra.