Njoftim i rëndësishëm për punë në Strugë në Call Center:Ja kushtet që kërkohen!

Ofertë Punësimi

Call-Center në Strugë  ofron një mundësi të mirë punësimi për të gjithë ata që duan të bëhen pjesë e grupit tonë.

Kushtet janë tepër të volitshme!

-Pagë mujore të rregullt

-Orar të përshtatshëm-5 ditë pune në javë

-Grup pozitiv-shoqërues.

Ne gjithmonë kujdesemi ambient pune,ku të punësuarit janë fokusi ynë.

Kualifikimet:

-Të flas dhe të shkruaj rrjedhshëm gjuhën angleze

-Të jetë serioz në punë

-Energji positive në punë si dhe të jetë komunikues në grup

VENDET JANË TË KUFIZUARA,PRANDAJ MOS NGURONI POR APLIKONI!

Aplikimet kanë nisur dhe përfundojnë për 7 ditë në zyrën e Call Center prapa caffe bar ‘’Bllokut’’-te shetitorja e re në Strugë.

Për cdo info tjetër na kontaktoni në 071-577-961 email:FiraConnection@gmail.com

Loading...
loading...Loading…


loading…