Reklamo ketu!

Dorëhiqet Sekretarja e komunës së Strugës, Sonja Stojkovska nga LSDM ?

Sonja Stojkoska jep dorëheqje nga pozita e Sekretarit të komunës së Strugës informon Vox Struga, përcjell Infomagazin.net.

Arsyet e mundshme të dorëheqjes janë aktivitetet e dyshimta, raste të dyshuara për korrupsion, premtime të pambajtura dhe pazaret e ulëta me ndarjen e plazheve.

A do të thotë kjo që edhe koalicioni lokal qeverisës mes BDI-së dhe LSDM-së do të prishet, ngelet të shifet.