”Drini’ fiton 7 medalje në Ulqin,ja fituesit

Ditën e diel (14.prill.2019) në qytetin e bukur bregdetar në Ulqin, u zhvillua Turneu i 17 – Ndërkombëtar në Karate “Ulqini Open 2019” nën organizimin e shkëlqyer të K. K “Ulqini”. Në turne morën pjesë 76 klube, me 970 sportistë nga 7 shtete pjesmarrëse si: Shqipëria, Kosova, Kroacia, Maqedonia e Veriut, Norvegjia, Bosnja dhe Mali i Zi. Me prezencën e tyre këtë aktivitet e madhështuan edhe Kryetari i komunës së Ulqinit, kryetari i federatës shqiptare z. Liftar Kurti dhe ai i Kosovës z. Ismet Krasniqi si dhe kryetari i Unionit të karatesë shqiptare në Maqedoninë e Veriut z. Alim Hajredini, të cilët edhe mbajtën nga një fjalë rasti, si dhe u nderuan me nga një plaketë nga organizatori.


Në këtë aktivitet mori pjesë edhe Klubi i Karatesë “Drini” nga Struga, të cilë u paraqitën me 7 sportistë dhe duke fituar 8 medalje.
Nga të cilat: një ari, tre të argjenta dhe katër të bronzta.
Hamza Zylali (kadet -70kg) i artë, Sara Sinani (kata 2006) e argjentë dhe kumite 2006/ -44kg e bronztë, Ilira Xheladini (juniore -48kg) e argjentë, vajzat ekipore juniore ( Zana dhe Ilira Xheladini dhe Loriana Ramo) të argjenta. Zana Xheladini (kadete +54kg)e bronzte, Loriana Ramo (juniore -53kg) e bronztë dhe Muhamed Sinani (kadet +70kg) i bronztë.
Falenderojmë organizatorin për mikpritjen dhe ngrohtësinë vëllazërore që treguan ndaj nesh.
Gjithashtu falenderojmë N. N “Trim & Lum” të cilët siguruan transportin për sportistët tanë.

Loading...
loading...Loading…


loading…