Reklamo ketu!

“Drini”i sjell Strugës tre medalje nga turneu “Adem Jashari”

Sot (25.11.2018) në Prishtinë u zhvillua Turneu Ndërkombëtar në Karate “Adem Jashari”.
Në kuadër të Unionit të Karatesë Shqiptare në Maqedoni u paraqitën edhe tre sportistët e klubit tonë K. K “Drini” duke u stolisur me dy medalje ari dhe një te bronztë.
Me medalje ari u stolisën:
Velerda Seferi dhe Hamza Zylali.
Me medalje te bronztë: Sara Sinani!
Vazhdojmë tutje ka shkruar Alim Hajredini trajner i K.K.Drini.