Dy luanë në luftë të ashpër për luaneshën


Fotografitë tregojnë momentin dramatik kur dy luanë luftuan dhëmbë për dhëmbë me njëri tjetrin, për një luaneshë. Ngjarja ka ndodhur në Kenia.

Luftë e shkurtër, por e ashpër, ndodhi më parë këtë vit në Rezervën Kombëtare Masai Mara, Kenia, transmeton.

Fotografi amator, Steven Underwood, 60 vjeç, nga Massachusetts, kapi momentin kur një nga ‘macet e egra’ ia bllokoi tjetrit kokën dhe luftuan për dominim.

Ndiqini pamjet për ta parë luftën e ashpër.

Loading...
loading...Loading…


loading…