Dy veta e pësojnë në dasëm,arrestohet dasmori


Mbrëmë pas mesnate në fshatin Çajle të Gostivarit, është ndaluar 53 vjeçari B.H, pasi gjatë ahengut familjar që është organizuar në oborrin e shtëpisë së tij, dyshohet se ka shtënë ku kanë pësuar dy gra nga fshati Çajle, H.I, 44 dhe M.M, 35 vjeçe.

Dy grat me lëndime janë dërguar në spitalin e përgjithshëm të Gostivarit Ferid Murat për t`iu dhënë ndihmën e parë.

Prokurori Publik dhe SPB Gostivar kanë kryer hetimet në vendin e ngjarjes.

Sektori i Punëve të brendshme të Gostivarit, tek personi i ndaluar ka gjetur dhe konfiskuar një pisto letë, e cila po ashtu është dërguar për ekspertizë të mëtejme.

Loading...
loading...Loading…


loading…