E dhimbshme/ Filipçe: Ndërron jetë lehona 27 vjeçare me koronavirus

Ministria e shëndetësis me keqardhje ju njofton se lehona 27-vjeçare nga Kumanova ndroj jetë e cila ishte pozitiv në Covid-19.
Ajo pati një lindje të parakohshëme më 30 mars në Klinikën e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës në Shkup, lindi një djalë i cili doli me test negativ ndaj virusit.

Lehona u transferua në Klinikën e Sëmundjeve Infektive më 31 mars për shkak të përkeqësimit të pasqyrës klinike dhe vështirësive në frymëmarrje. Pas gjithë përpjekjeve të mjekëve, zhvillimi i shpejtë dhe agresiv i sëmundjes ishte fatal.

Klinika e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës informon se foshnja është në gjendje të mirë, ende është në kujdes intensiv dhe nën mbikëqyrjen të vazhdueshme nga stafi mjekësore i klinikës.

Loading...
loading...Loading…


loading…