Reklamo ketu!

E enjte 24 maji ditë jopune në Maqedoni

Ministria e Punës dhe Politikave Sociale informon se 24 maj 2018 (e enjte) është ditë jopune për të gjithë qytetarët në Maqedoni. Kjo datë ka të bëjë me shënimin e “Shën Kirilit dhe Metodit”, ditës së iluministëve mbarëslloven.