E vranë dhe ia bënë trupin copa-copa, kapen dy shqiptarët mostra

E vranë dhe ia bënë trupin copa-copa, kapen dy shqiptarët mostra
06/01/2018
Share on Facebook Tweet on Twitter

Janë zbardhur detaje të reja në lidhje me vrasën dhe copëtimin e trupit të gruas maroken në Itali.

Mediat italiane shkruajnë se Giovanni Pietro Pascucci që kryeson hetimet ka lëshuar urdhër arresti për dy shqiptarë.

Një është Adinay, 51-vjecari, me të cilën viktima jetonte prej një viti, ndërkohë që tjetri është nipi 27 vjecar i tij, i cili e ndihmoi në krim.

Të dy tashmë janë përballuar me akuzën e vrasjes dhe zhdukjes së kufomës. Gruaja 46-vjecare e gjetur e copëtuar jetonte në Itali prej 20 vitesh.

Ajo ishte e divorcuar prej 9 vitesh nga ish burri dhe prej një viti jetonte me shqiptarin, i cili në fillim të ngjarjes nuk ishte pjesë e regjistrit të hetimeve.

Loading...
loading...Loading…


loading…