Reklamo ketu!

Edi Rama: Kemi drejtorë legena që na nxijnë fytyrën me korrupsion

Në mbledhjen e sotme të grupit parlamentar socialist, Edi Rama ka thënë se “kemi drejtorë legena që na nxijnë fytyrën me keqmenaxhim dhe korrupsion”, duke iu referuar arrestimeve të fundit.

Ai ka urdhëruar mbledhje urgjente nesër pasdite.
Pas kryesisë, do të ketë mbledhje edhe të grupit parlamentar ku deputetët do të raportojnë për drejtorët rajonalë, raporton Tch.