Eksperti Goxhaj: Ja 4 aktorët përgjegjës për grabitjen në Rinas (VIDEO)

B

Eksperti i Aviacionit Civil, Dritan Goxhaj i ftuar në emisionin “360 Gradë” në RTV Ora tregoi 4 aktorët përgjegjës për grabitjen e milionave në Rinas.

Goxhaj: Aktorët përgjegjës janë 4. Është Policia e Shtetit, Autoriteti i Aviacionit Civil, këto të dyja përbëjën shtetin. Koncesionari i TIA-s dhe ICTS që është nënkontraktor që ushton shërbimet e sigurisë brenda territorit të aeroportit. Është një lloj policie private, por jo me statusin e policisë. Për këtë arsye kjo nuk licensohet nga policia, por vetëm nga AAC. Kjo ruan vetëm pjesën e brendshme dhe perimetrin e brendshëm. rritorit të aeroportit. Është një lloj policie private, por jo me statusin e policisë.
Këputja e dyrnit është përgjegjësi e Policisë së Shtetit, Koncesionarit dhe ICTS-së.

Loading...
loading...Loading…


loading…