Reklamo ketu!

ENES BRAUER SHPALLET NXENESI ME I MIRE I GJENERATES NE SHKOLLEN E STRUGES

Mbrem ne nje solemnitet rasti,ne mremjen e semi-matures,ku merrnin pjese nxenesit e Shfk „V. Milladinovci“-Struge,Drejtoresha Laura Shate,me te pershendetur pjesmarresit ne event, nder te tjera shpalli dhe nxenesin e gjenerates e klasave te nenta te kesaj shkolle.I gjithe itinerari i autobiografise se ketij nxenesi,eshte pak sa i vecante dhe jo vetem,mbasi i lindur ne Gjermani,ku ka gravituar deri ne moshen dhjetevjecare bashke me familjen,u deshte te kthehet ne Struge,kuptohet edhe me nje kulture te nivelit gjerman.Vlen te theksohet fakti qe ai shume shpejte u integrua ne mesin e shokeve dhe gradualisht po ngiheshte ne nivel te larte,duke ndjekur ne menyre permanente procesin edukativo- arsimor,ku edhe garoj me sukses ne me shume gara Republikane!Mbeshtetje te vecante i dhane mesimdhenesit si dhe ne vecanti kujdestarja e klases Lindita Tahiri,e cila diti shume bukur te udheheqe klasen e saje ne krye me nxenesin Enes Brauer!Urojeme dhe krenohemi i gjithe stafi arsimor qe te kemi sa me shume nxenes te tille. Me respekt;nga mesimdhenesi i shkolles ne fjale, Feti Meta!