Reklamo ketu!

EVN e len pa rrymë Dollogozhdën

 

Në drejtim të Strugalajm.com nga banorët e fsh. Dollogozhdë erdhi shqetësimi  se sa herë nisin reshjet e shiut apo borës , shpesh ndodh që ik rryma me orë të tëra.
EVN edhe pse ka rregulluar rrjetin në këtë zonë, por prap ndodh shpesh që rryma ik pa lajmëruar dhe gjithmonë ndodh në kushte kur moti përkeqësohet.
Banorët e këtij lokaliteti, ankohen nga EVN dhe paralajmërojn se nëse kjo vazhdon do ketë edhe protesta në zyrat e EVN. (Strugalajm.com)