Reklamo ketu!

Familjarë, miq dhe shokët e Myzafer Asanit në mënyrë private zhbllokuan rrugën deri Belicë të Sipërme

Myzafer Asanit i cili dje në një reagim deri te Strugalajm alarmoi se është bllokuar si pasojë e mospastrimit të rrugës Ladorisht-Vishnjë-Belicë e Sipërme sot pasdite është zhbllokuar .Lajmin për Strugalajm e konfirmon Argen Allka.Ai potencoi se pasi autoritetet vendore nuk vepruan ata si familjar ,shok dhe miq në rrugë private angazhuan borëpastrues për ti dalë në ndihmë familjarit,shokut dhe mikut të tyre.”Sot ka qën një ditë plot aktivitet me angazhim privat dhe vullnetar për debllokimin e rrugës nga Ladorishti deri në Belicë të Sipërme,sepse autoritetet lokale nuk duan ta din se ka njerëz të bllokuar, njerëz në nevojë “theksoi për Strugalajm.com ,Argent Allka.(Strugalajm.com)