Reklamo ketu!

Fatlum Zhuta,’’Kingu’’i Veleshtës më 18 janar bokson në Amerikë

Fatlum “King” Zhuta kthehet në aksion në Grand Hinckley- Kazino në Minesota më  18 Janar ku do të ketë ndeshjen e radhës . Fatlum Zhuta në një prononcim për Strugalajm  potencon se ndeshja e radhës  do të jetë një spektakël për të gjithë ata që do të jenë present në këtë eveiniment sportivë  I cili organizohet në bashkëpunim me ‘’Greg Cohen Promotions’’.’’Do të jetë një ndeshje ku nuk do të mungojë spektakli dhe argëtimi për të gjithë ata që do të jenë pjesë e këtij evenimenti në Minesota’’përfundon ai.Fatlum Zhuta që në Amerikë njihet edhe me pseudonimin ‘’Kingu’’ boksieri nga Veleshta e Strugës që tashmë jeton dhe vepron në SHBA.Pas një karriere të suksesshme në Maqedoni dhe rajon ai me sukses po ndërton një karrier në boksin profesionistë në Amerikë.(Strugalajm.com)