Reklamo ketu!

Foto Lajm:Ali Ahmeti e hedh vallen në dasmën e djali të Aziz Pollozhanit

Lidershipi më i lartë i BDI-së,si dhe një pjesë e përfaqësuesve të kësaj partie në ekzekutivin e Maqedonisë, sonte po qëndrojnë në Strugë në hotelin “Excluzive” në Veleshtë mëson Strugalajm.com.Dërgata e BDI-së, dhe qeverisë në Strugë, është me sebep të Azis Pollozhanit ish ministrit dhe deputetit të BDI-së,aktualisht rektor i UNT-së,i cili sonte ka gazmendë familjar, pasi djali i tij i vetëm sonte lidh kurorë me të përzgjedhurën e tij .Në këtë evenimentë të famijes Pollozhani përvec liderit Ali Ahmeti dhe zv/kryeministrit Bujar Osmani prezentë do të jenë dhe shumë personalitete të jetës publike nga Shqipëria,Kosova dhe Makedonia.(Strugalajm.com)

Foto: