Gashi: Unë e kam themeluar Lëvizjen Besa, disa individë e vodhën

“Unë nuk kam problem me Levizjen BESA sepse unë e kam themeluar atë parti dhe shumica e anatëraëve votuesve të asaj parie janë shokët e mi.

Aty janë 4-5 individë që e kanë vjedhë vulën tonë thjesht kanë bërë kontra bandë. Ato janë një lloj pengese kisha thënë, por jo emri jo votuesit e asaj partie” tha lideri i Alternativës, Afrim Gashi në emisionin ‘Studio e hapur’ TV SHENJA.

Loading...
loading...Loading…


loading…