Gëzim Sula zgjidhet sef i shtabit zgjedhor të ASH-së në Zvicër

Në Mbledhjen e mbajtur sot deega ASH-Zvicër, ndër pikat kryesore ishte edhe zgjedhja e Kryetarit të Shtabit Qëndror të Aleancës për Shqiptarët në Zvicër për Zgjedhjet Parlamentare të 12 Prillit 2020 ku në mënyrë unanime nga antarët e Degës u zgjodh Gëzim Sula, njëkohësisht edhe Kryetar Dege në Zvicër.

Ai siguroi anëtarëve të Degës se kësaj rradhe shtabi qëndror i ASH – Zvicër me gjithë shtabet Kantonale dhe aktivistët e kësaj Partie do ta sigurojë dhe garantojë fitoren bindëse të Aleancës për Shqiptarët në zgjedhjet e 12 Prillit të vitit 2020.

Loading...
loading...Loading…


loading…