Reklamo ketu!

Gjergj Kastrioti vjen nga Kumanova për protestën në Tiranë për detin (Foto)

Kur vjen puna tek patriotizmi, shqiptarët gjithnjë të diskriminuar territorialisht, qoftë edhe simbolikisht bëjnë çdo përpjekje të mundshme për të treguar se e duan kombin dhe atë që atdhetarët kanë bërë për të në të shkuarën.

Por pas copëtimit historik të Shqipërisë nga “Konferenca e Londrës”, territori vijon të kërcënohet pasi deti shqiptar po tkurret me 12 milje në favor të Greqisë.

Kjo ka bërë që një prind të vijë nga Kumanova së bashku me “heroin” e tij për të protestuar bashkë me qytetarët shqiptarë.

Vogëlushi quhet Gjergj Kastrioti, emër që ka shqetësuar edhe autoritetet maqedonase në doganë.

“Unë jam prindi i Gjergj Kastriotit, me këtë emër e pagëzova para 4 muajve dhe jam shumë krenar për këtë emër. Para dy ditëve vendosa të märr pjesë në këtë protestë. Jam shumë krenar për kombin shqiptar. Në kufirin Shqipëri-Maqedoni patëm një problem për shkak të merit të djalit, por me vështirësi na liruan. Mendoj dhe kam shumë dëshirë që jo vetëm në Tiranë por në të gjithë trojet shqiptare të çohemi në këmbe dhe të mos e falim detin”, tha Adnan Nevzadi në intervistën për Fax News.
INTERVISTA ME BABAIN E GJERGJ KASTRIOTIT