Gjithcka që ju duhet për një dasëm,ja ku e gjeni në Strugë?

Cfarë ju duhet për një dasëm?

 

Nëse doni të keni një dasëm luksoze ashtu si në ëndërr,ju duhet një ekip profesional i cili do të kujdeset për cdo detaj.Dasma bëhet njëherë dhe ajo duhet kujtuar gjithmonë!

 

Shërbimet e KLS

– Dekorim me lule natyrore dhe jo-naturore
– Prapavinë e tavolinës së ciftit të sapomartuar
– Ndricim dhe zërim profesional
– Skenë-Binën
– Dhënien në shfrytëzim të Karrigeve
– Dhënien në shfrytëzim të Tavolinave

– Dhënien në shfrytëzim të Cadrave

Коntakti:
+38978257734 ( viber)
+38975310820 (viber)
www.weddingplannermkd.com

Shikoni një pjesë të punëve që janë realizuar deri tani: