Grubi: Partitë shqiptare duan ta rrënojnë BDI-në dhe të prishin gjithçka që kemi ndërtuar ne!

Deputeti i BDI-së, Artan Grubi sonte në emision në Click Plus në Tv21 tha se  të gjitha partitë shqiptare duan ta rrënojnë BDI-në.

“Partitë shqiptare duan ta rrënojnë BDI-në dhe të prishin gjithçka që kemi ndërtuar ne!” u shpreh Grubi

Loading...
loading...Loading…


loading…