Grubi: Rritja e rrogave, pensione më të larta – U tha, u bë!

Deputeti i Bdi-së, Artan Grubi në rrjetin social fejsbuk shkruan se është koha është për drejtësi joselektive, zhvillim dhe jetë cilësore.
“Pensionet po rritën dhe u siguria pension i moshës, rroga minimale u rrit, rrogat u rritën, ndihmat sociale u rritën dhe u shtuan, pagesa për fëmijën e tretë u sigurua, administratës po i plotësohen kërkesat, barazia dhe konsensualiteti tashmë janë punë e kryer, investimet po shtohen, NATO dhe Evropa janë çështje javësh. Koha është për drejtësi joselektive, zhvillim dhe jetë cilësore. U tha, u bë” – thotë Grubi

Loading...
loading...Loading…


loading…