Hiqet rregulli për vendosjen në xham të tiketës së regjistrimit të veturës (VIDEO)

Shoferët nuk do të jenë të obliguar tani e tutje të paguajnë për tiketat e regjistrimit të veturës të cilat vendoseshin në dritaren e përparme.

Ministria e Brendshme e brendshme ka konstatuar se një tiketë e tillë përbën harxhime shtesë për qytetarët dhe në të njëjtën kohë nuk i ndihmon shërbyesit policorë që ta evidentojnë nëse vetura është ose jo e regjistruar.

Për këtë vendim janë informuar të gjitha Qendrat e Kontrolleve Teknike.

March 

Loading...Loading…