Reklamo ketu!

I forti që rrëzon demat pa problem (VIDEO)

Disa herë në javë, mjeshtri i kung fu-së, Ren Ruzhi, hyn në ring të veçantë dhe ndeshet me një kundërshtar pesë herë më të rëndë se ai. Kinezi ka një teknikë me të cilën mund ta vrasë pa pikë problemi kundërshtarin, demin.

Përzierja e karatesë me dyluftimin me dema e ka brengosur nënën e tij, por 24-vjeçari nuk është lënduar asnjëherë në këto dyluftime.

“Simbolizon guximin e një burri”, ka thënë Ren për Reutersin në provincën lindore të Zheijangut në Kinë.

Sporti i veçantë i minoritetit mysliman hui në Kinë ka marrë vëmendje te mjeshtrit e Kung Fu-së dhe te turistët kinezë në këtë provincë.