I keni fshirë mesazhet nga WhatsApp, por ja si mund t’i ktheni?

Mendoni se përgjithmonë i keni fshirë mesazhet nga WhatsApp, por gaboni sepse ka një mënyrë për t’i kthyer.

Kjo mund të bëhet pavarësisht se telefonin e keni IOS apo me Android. Ka disa mënyra për ti kthyer, përcjell INA. Ju mendoni se e keni fshirë porosinë, por këtë mund ta zbuloni dhe riktheni me ndihmën e kopjeve rezerve të WhatsApp-it. Sistemi krijon kopje rezerve të porosive tuaja çdo ditë, apo mund ta ndryshoni dhe të bëni me javë dhe në një muaj. Për të lexuar porosinë e fshirë, ju duhet të deinstaloni (apo shlyeni) aplikacionin e WhatsApp dhe më pas ta instaloni. Kur të krijoni restartimin e aplikacionit, ju kërkohet që të shtypni se a kërkoni ti ktheni të gjitha bisedat dhe kopjet rezerve. Vetëm zgjidhni opsionin për ripërtrirje dhe menjëherë do t’ju kthehen bisedat, përfshirë edhe porositë e shlyera.

Loading...
loading...Loading…


loading…